به گزارش خبرنگار مهر، رئیس کنگره بینالمللی «سلامت همراه» پیش از ظهر سه شنبه در آئین گشایش این رویداد علمی در شیراز بیان کرد: از جمله فاکتورهای مهمی که در زندگی بشری حائز اهمیت بوده و بایستی نگاه ویژهای به آن داشته باشیم موضوع سلامتی دز زندگی است از این رو کسب اطلاعات صحیح در حفظ، ارتقا و بهبود آن ضروری است.
کامران باقریلنکرانی با اشاره به اینکه کنگره سلامت همراه در تلاش است تا ایدهها و سیاستهایی جدیدی در حوزه سلامت جامعه ارائه دهد افزود: این کنگره فرصتی مناسب برای سیاست گذاران حوزه سلامت بوده تا بتوان تصمیم گیری های مناسبی در این بخش انجام دهند لازم به ذکر است که در این حوزه میتوان با استفاده از تولید محتوا مبتنی بر تلفنهای هوشمند زمینه افزایش اطلاعات آحاد مردم را فراهم نمود البته نرم افزارهای تحت موبایل میتوانند زمینه تأمین اطلاعات صحیح برای مردم، آموزش آنان و مراقبتهای لازم را فراهم کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه تأمین نرم افزارها و اطلاعات به زبان مادری هر کشوری قطعاً توان اطلاع رسانی پزشکی و بهبود سلامت را در بین عموم مردم آن جامعه افزایش خواهد داد، ابراز امیدواری کرد که پنجمین کنگره بینالمللی سلامت همراه با توجه به وقوع همهگیری کووید -۱۹ با معرفی توانمندیهای بین المللی در راستای پیشگیری، درمان و باز توانی نیازمندان حرکت کند.
دبیر کنگره و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این کنگره گفت: سلامت همراه از جمله تعاریف پرکاربرد در علم پزشکی به حساب میآید و میتوان با استفاده از ظرفیتهای موجود در حوزههای مختلف تولید محتوا و نرم افزارهای تحت استفاده تلفنهای هوشمند زمینه توسعه اطلاع رسانی و آگاهی افزایی برای آحاد مختلف مردم را فراهم نمود.
به گفته این مقام مسئول فضای تبادل اطلاعات و ارتباطات مکانی مناسب برای گسترش خدمات حوزه بهداشت و درمان، پیگیری و مشاوره، تجویز و ارائه خدمات درمانی به بیماران است.
سید جلیل معصومی گفت: در حال حاضر متقاضیان خدمات آنلاین سلامت به طرز شگفت انگیزی در حال افزایش است؛ به طوری که اپلیکیشنهای « mhealth» در طی چند سال اخیر رشد چشمگیری داشته و از سال ۲۰۱۵ تاکنون به بیش از دو برابر رسیده که نشان از وجود بازار بالقوه ای در این زمینه است و امکان سرمایه گذاری در این حوزه را فراهم میکند که البته استارت آپ ها فراهم کننده این فضا هستند.
معصومی معتقد است این کنگره در تلاش بوده تا با استفاده از این فضا زمینه توسعه شرکتهای دانش بنیان، شرکتهای فناور و استار تاپهای حوزه بهداشت و درمان را فراهم و عاملی برای برگزاری نمایشگاههای مختلف علمی و پژوهشی در این بخش باشد.
لازم به ذکر است که در این کنگره بیش از ۹۰ سخنران ایرانی و بین المللی از جمله کشورهای مختلف دنیا نظیر استرالیا، آمریکا، انگلستان، سوئد، پاکستان، ترکیه و قطر نسبت به ارائه آخرین دستاوردهای علمی خود اقدام میکنند.
نظر شما